Få penge for din tid

Timeregistrering

Simpelt Regnskab har indbygget tidsregistrering, så det er let at holde styr på, hvor meget tid, du bruger på forskellige opgaver. De indtastede timer kan efterfølgende nemt overføres til en faktura til kunden.

Projekter

Timeregistreringer er knyttet til et projekt. Det kan være en konkret opgave for en kunde eller et projekt til styring af intern tid, f.eks. administration eller udvikling af nye produkter.

Projekter kan tilføjes kommentar og en standard timepris, så det er let at fakturere tidsforbruget senere.

Registrering af tidsforbrug

Registrering af tidsforbrug kan ske gennem Simpelt Regnskabs timer. Den startes på projekt-oversigten med et enkelt klik og kører videre, selvom andre sider besøges. Når timeren stoppes, vælges hvilket projekt, den forløbne tid tilhører.

Timeren fungerer fra både computer, mobil og tablet, så du altid har styr på tiden.

Timeregistrering kan selvfølgelig også indtastes manuelt med dato, antal timer, en beskrivelse af det udførte arbejde og en timepris.

Overblik og fakturering

Fra både oversigten og det enkelte projekt fremgår altid, hvor mange timer, der er brugt. Hvis en timepris er indtastet, bliver det samlede tilgodehavende beregnet.

Når det er tid til at sende kunden en faktura, trykkes på "Fakturer tidsforbrug" under det relevante projekt.

Formatet for tidsregistreringerne på fakturaen kan tilpasses til f.eks. at indeholde dato, beskrivelse eller begge dele. Til intern tidsstyring er det muligt at arkivere registreringerne uden faktura.Prøv Simpelt Regnskab gratis

Alt du skal bruge i et nemt regnskabsprogram til selvstændige. Første måned er gratis.


Mere om Simpelt Regnskab
Læs vores andre artikler