Selv prisen er simpel

Ingen tilkøb, ingen overraskelser

Vi mener prisen skal være lige så let at gå til som regnskabet. Derfor har vi ingen pro-version eller tilkøbsfunktioner. Fuld adgang til alle funktioner for 139,-/md ved årlig betaling eller 159,-/md ved månedlig betaling. (ekskl. moms)

139,- / måned ved årlig betaling

Alt du behøver som selvstændig er inkluderet

Et regnskabsprogram skal være let at bruge og give dig et overblik over din firmaøkonomi. Med Simpelt Regnskab får du hurtig fakturering, enkel momsafregning, bilag i skyen, gratis support, adgang fra computer, mobil og tablet og meget mere. Læs mere om hvad Simpelt Regnskab kan.

Første måned er gratis

Det er sjovere, når man får lov at prøve selv. Opret en konto og få fuld adgang i 30 dage, uden binding eller forpligtelser. Når prøveperioden er slut, vælger du selv, om du ønsker at fortsætte.Hvad er inkluderet i Simpelt Regnskab?

Simpelt Regnskab er et komplet regnskabsprogram til enkeltmandsvirksomheder og andre selvstændige. Bogføringen er enkel og overskuelig, så du kan koncentrere dig om din virksomhed.

Ubegrænset antal fakturaer
Faktura på engelsk til udlandet
Send EAN-fakturaer
Produkter
Faktura med anden valuta
Tilbud og ordrebekræftelse
Rykkere
Følgeseddel
Regninger
Gem bilag i skyen
Bogføring af løn
Gratis support på telefon og email
Ubegrænsede posteringer
Moms
Kørebog til kørselsgodtgørelse
Timeregistrering og konvertering til faktura
Afstemning med bank
Resultatopgørelse og balance
Adgang fra mobil
Ubegrænset antal brugere
Adgang for revisor
Og meget mere...

Det koster ikke noget at prøve

Du får gratis og uforpligtende adgang til alle funktioner i 30 dage. Vores enkle bogføring og en letforståelig opbygning betyder at du kan bruge mere tid på dig selv og dine kunder

Hvis du har spørgsmål eller vil have hjælp til at komme i gang, er du meget velkommen til at kontakte os på email info@simpeltregnskab.dk eller telefon 71 99 21 38